KEZDŐLAP       RÓLUNK        A GYÁRTÓRÓL        FORGALMAZÓK       SZERVIZ        KAPCSOLAT        

 

DiaDENS-Cardio készülék

A DiaDENS-Cardio készülék rendeltetése a bal csukló biológiailag aktív zónájának terápiás, nem-invazív (tehát a bőrön nem áthatoló) kezelése a dinamikus elektroneurostimuláció révén az artériás vérnyomás korrekciója és a szervezet általános állapotának javítása érdekében.

Cardio a vérnyomás csökkentésére

A készülék 14 éven felüli személyeknek javallt, akik labilis hipertóniában szenvednek. Ezen kívül alkalmazható különböző stádiumú, stabilan magas vérnyomású betegek kiegészítő kezelésként az egyébként elrendelt gyógyszeres kezelés hátterében.

DiaDENS Cardio

A DiaDENS-Cardio készülék kombinálja a magas vérnyomás gyógyítására hagyományosan hasz-nálatos 9,2 Hz frekvenciát a speciá-lisan kidolgozott, általános nyugtató hatású „7710” üzemmóddal.
A DiaDENS-Cardio készülékkel végzett elektromos stimuláció segít helyreállítani az érfalak tónusát, kitágítani a hajszálereket, javítani a

hemodinamikát a bőr mikrocirkulációs rendszerében. A magas vérnyomású betegek fizioterápiás kezelésének sikere a reflexzónák és akupunktúrás pontok Dinamikus Elektro-Neuro-Stimulatiójában (DENS) rejlik, mivel azok részei az értónus szabályozó rendszerének. A DENS kúraszerű alkalmazása stabilizálja a vegetatív idegrendszert , stabilizálja a pszichikai állapotot, így csökkenthető a szervezet gyógyszerterhelése.

Annak ellenére, hogy a magas vérnyomás  gyógyítására használt gyógyszerek választéka széles, a betegek száma nő, az új mód-szerek keresése továbbra is aktuális marad.

A fentiekkel kapcsolatban az arteriális hipertónia  gyógyításában fő célként a szív- és érrendszeri komplikációk kockázatának mérséklése és ezzel a betegek életének meghosszabbítása szerepel. Az arteriális hipertónia  komplex gyógyításában széleskörű felhasználást nyert a fizioterápia , a balneoterápia, az akupunktúra, valamint az akupunktúrás pontok kezelése fizikai tényezőkkel.

Ismert, hogy az akupunktúrás pontokra gyakorolt hatás esetén a válaszreakció az idegrendszeren át valósul meg a neurohumorális mechanizmusok révén.

Jó egészséget kívánunk Önnek!

Vissza a készülékekhez

A segítség mindig, mindenütt kéznél van.

Sziv

Ha az Szívburok csatorna 6 ( Szb 6) pontra speciális áramimpulzusokkal fejtünk ki hatást, ez a hipertóniás betegség kifejlődéséhez vezető patogén mechaniz-musokat korrigálja, ez az alapja a DENS terápia alkal-mazásának hipertónia ese-tén.

Helyezés  a csuklóra

Aztán csak be kell kapcsolni a készüléket, a program automatikusan megkezdődik:

A készülék bekapcsolása

A DiaDENS Cardio készülék:

DiaDENS Cardio

 

 

A Dinamikus Elektro-Neuro-Stimuláció a bőrön keresztül alkalmazott módszer, amelynek lényege a reflexzónákra és akupunktúrás pontokra való hatás olyan elektromos áramimpulzusokkal, amelyek alakja függ az elektródák alatti bőrfelület teljes elektromos ellenállásától .
A DENS gyógyhatásának alapját azok a reflex mechanizmusok képezik, amelyek a reflexzónákban és akupunktúrás pontokban található receptorok ingerlésével indulnak be.

Nem ismerek egyetlen módszert sem, amely ennyi reményt nyújtana
Ch. Wasserman professzor, 2001

Copyright ©2009
Neuroszenzor Kft.
Minden jog fenntartva

Kezdőlap           Rólunk          A gyártóról           Forgalmazók           Szerviz           Kapcsolat