KEZDŐLAP       RÓLUNK        A GYÁRTÓRÓL        FORGALMAZÓK       SZERVIZ        ÁRAK        

Karlovy Vary-i só és krémek

Karlovy Vary só

A Karlovy Vary-i ásványvízforrások kizárólagos gyógyító tulajdonságai évszázadok óta ismertek. Ezért a helyi orvosok 200 éven keresztül dolgoztak azon, hogyan lehet a jótékony ivókúrát hozzáférhetővé tenni azoknak, akik nem tudnak eljutni Karlovy Varyba. Ma a legkorszerűbb eljárások alkalmazásával ez a probléma megoldódott.

Tovább

Nyomtatott termékek

Diadens könyv

A könyv a DiaDENS készülékek terápiás funkcióit, valamint az egyes szervek, szervrendszerek leggyakrabban előforduló megbetegedéseinek DENS-kezelését tárgyalja

Tovább

Fül akupunktura

Fülkagyló plakátA fülkagyló pontjait a rajz a reflexterápiában használt rendszerezés szerint tartalmazza: a fülcimpa zónájától felfelé haladva. A fülkagyló külső oldalán levő pontokat satírozott kis körökkel ábrázoljuk a rajzon; a fülkagyló belső felszínén levő pontokat satírozás nélküli körökkel jelöljük.

Tovább

 

Vissza

 
 

A modern orvostudománynak az egyik alapvető problémája a sokféle gyógyszerkészítmény használata, amely gyakran erős mellékhatásokkal jár. Ezért mindig napirenden van a nem gyógyszeres gyógyítási módszerek kutatása, amelyek mentesek az ilyen mellékhatásoktól.

 

Copyright ©2009
Neuroszenzor Kft.
Minden jog fenntartva

Kezdőlap           Rólunk          A gyártóról           Forgalmazók           Szerviz           Árak