KEZDŐLAP       RÓLUNK        A GYÁRTÓRÓL        FORGALMAZÓK       SZERVIZ        KAPCSOLAT        


A DENAS MS Korporáció székháza és gyártóüzeme Jekatyerinburgban van. Itt korszerű gyártósoron állítják elő a készülékeket A gyártás minőségellenőrzési rendszere rendelkezik az ISO 9001:2000 és az ISO 13485:2003 szerinti tanúsításokkal.

Az alapítása óta eltelt években a cég egy hatalmas korporációvá változott, a kis DENAS készülék pedig az egészség visszanyerésének jelképévé vált – no meg legendává, és nem csak Oroszországban és a volt szovjet köztársaságokban, hanem a világban is. Ismerik Németországban, Hollandiában, Belgiumban, Svédországban, Dániában, Norvégiában, Izraelben, Bulgáriában, Csehországban, az Egyesült Államokban, Ausztráliában és még sokfelé.

A DENAS Korporáció folytatja tudományos kutatásait. Oroszorsazág több, mint 200 legtekintélyesebb orvostudományi intézete (gyógyító-megelőző intézmények, tudományos kutatóintézetek, nagy klinikák, akadémiák) működnek együtt a DENAS Korporáció orvosi központjával.

A Korporáció a következő fő részlegekből áll:
  gyártóbázis (termék-előállítás)
  orvosi központ
 informácios központ

Vissza


A Korporáció küldetése –
irány az új élet felé !

A legfőbb feladat
olyan új, élenjáró technológiák létrehozása, amelyek az ember egészségének a megőrzését és az életminőség javítását szolgálják
.

 

Copyright ©2009
Neuroszenzor Kft.
Minden jog fenntartva

Kezdőlap           Rólunk          A gyártóról           Forgalmazók           Szerviz           Kapcsolat