KEZDŐLAP       RÓLUNK        A GYÁRTÓRÓL        FORGALMAZÓK       SZERVIZ        KAPCSOLAT        

DENS terápia képekben

Házi fizioterápia – erősebb immunrendszerrel jobban ellenállunk az influenzafertőzésnek

Az újonnan megjelent és a múlt év végén egyszer már kicsúcsosodott járvány még kiújulhat. A helyzetet két dolog bonyolítja: a H1N1 vírus ellen – különféle megfontolások alapján – sokan nem oltatták be magukat, valamint maga a védőoltás is a közegészségügyi szakemberek szerint az beoltott személyeknek kb. 70%-os védettséget biztosít a H1N1 vírus által okozott influenza-megbetegedéssel szemben. 
Ebben a helyzetben megnő a megelőzés fontossága, és fontos azt is figyelembe venni, hogy itt nem a „sok”, hanem az „idejében” a fontos. Régóta ismeretes, hogy a megbízható megelőzés kulcsa a módszer természetessége és az immunerősítő kezelések rendszeressége. Ilyen természetes és korszerű módszer szervezetünk ellenállóképességének a fokozására a dinamikus elektro-neurostimuláció (DENS), amely sokféle pozitív hatása, így többek között megelőző hatása révén bizonyította hasznosságát.
Ahhoz, hogy elérjük a szükséges eredményt, azaz az immunrendszerünk megerősödését, nincs szükség különleges körülményekre. Mindössze be kell kapcsolni a dinamikus elektro-neurostimulációs készüléket, pl. a DiaDENS-T típusút, kiválasztjuk a MED programot (minimális effektív dózis), majd a készülék elektródjait a speciális, biológiailag aktív zónákra vagy pontokra helyezzük, például a 7. nyaki csigolyára, a He-Gu pontra, mely utóbbi a kézháton, a hüvelyk- és a mutatóujj között található. Ezután Ön biztos lehet abban, hogy megtette az első lépést a megelőzés felé. Igen, az első lépést, mert a szakemberek a hasonló kezeléseket javasolják naponta elvégezni mindaddig, ameddig a járvány tart. De ne keressenek kifogást, hogy nincs rá idő – a kezelés naponta csak 6-7 percet vesz igénybe.
Ha viszont olyankor olvassa ezeket a sorokat, amikor már megbetegedett, ne veszítse el a reményt. A DENS-terápia ilyenkor is segít Önnek. Végezzen kezelést a készülékkel a nyaki verőéren, a térd-, a könyökhajlatokban, valamint a hónaljárkokban, zónánként 15-20 másodpercig. A megkönnyebbülés nem azonnal jelentkezik, de a hőmérséklet fokozatosan csökkenni fog. És ami a legfontosabb, mindennemű következmény nélkül. A felsorolt zónákon kívül kezelni kell még az immunzónákat: a He-Gu pontot, a 7. nyakcsigolyát, stb. A kezeléseket 1,5 – 2 óránként kell ismételni.
A DENS mint fizioteápiás módszer lehetővé teszi a gyógyszerterhelés csökkentését, ami kétségkívül hasznos nem csak az Ön szervezetének, hanem a pénztárcájának is, nem beszélve arról, hogy járványos időszakban a gyógyszertárba járni, ott sokadmagunkkal együtt várakozni nem kívánatos.
A DENS-terápia készülékei a XXI. század színvonalán adnak adekvát választ az új típusú járványok kihívásaira. Arról se feledkezzünk meg, hogy a DENS-terápia készülékei nem csak influenzajárvány idején jelentenek hasznos segítséget. Széleskörű hatásspektrumának köszönhetően hosszú évekig segíti Önt és családját abban, hogy egészségét megőrizze, az esetleg fellépő betegségekből pedig mielőbb kigyógyuljon.

Vissza

  DENS terápia egy gyógyszermentes, nem behatoló, sérülést nem okozó gyógyító ráhatás az emberi szervezetre.

hetedik csigolya

A 7. nyaki csigolya

He-Gu

He-Gu zónája

 

 
 

A modern orvostudománynak az egyik alapvető problémája a sokféle gyógyszerkészítmény használata, amely gyakran erős mellékhatásokkal jár. Ezért mindig napirenden van a nem gyógyszeres gyógyítási módszerek kutatása, amelyek mentesek az ilyen mellékhatásoktól.

 

A reflexzónákat és –pontokat ősidők óta használják megelőzésre, valamint a betegségek gyógyítására, a szervezet funkcióinak helyreállítására. A mai modern fizio- és reflexterápiának is ez képezi az alapját.

 

Copyright ©2009
Neuroszenzor Kft.
Minden jog fenntartva

Kezdőlap           Rólunk          A gyártóról           Forgalmazók           Szerviz           Kapcsolat