KEZDŐLAP       RÓLUNK     A GYÁRTÓRÓL     FORGALMAZÓK    SZERVIZ    ÁRAK     KAPCSOLAT    

Karlovy Vary-i só - Sal Carolinum

Tulajdonságok:
”Karlovy Vary-i ásványi só” étrendkiegészítő.
A Karlovy Vary-i sót a csehországi Karlovy Varyban (régi német nevén Karlsbad) található gyógyvíz lepárlásával nyerik.
A Karlovy Vary-i ásványvízforrások kizárólagos gyógyító tulajdonságai évszázadok óta ismertek. Ezért a helyi orvosok 200 éven keresztül dolgoztak azon, hogyan lehet a jótékony ivókúrát hozzáférhetővé tenni azoknak, akik nem tudnak eljutni Karlovy Varyba. Ma a legkorszerűbb eljárások alkalmazásával ez a probléma megoldódott.
A Karlovy Vary-i ásványi só egyedülálló, ökológiailag tiszta termék, amely közvetlenül Karlovy Varyban készül. Előállítása során megmarad benne minden természetes komponens, amelyek dúsítják a forrásból feltörő ásványvizet. A Karlovy Vary-i ásványi sót a világhírű hőforrás ásványvizének lepárlásával nyerik úgy, hogy ennek során eleget tesznek a legszigorúbb higiéniai követelményeknek.

Karlovy Vary 1882
Karlovy Vary-i só Javallatok:
·  a gyomor és a bél felső szakaszának funkcionális megbetege-dései;
·  krónikus gyomorhurut csökkent gyomornedv-elválasztással;
·  gyomor- és nyombélfekély;
·  székrekedés;
·  vastagbélbántalmak;
·  az epevezeték renyhesége, az epehólyag eltávolítása utáni állapot;
·  a hasnyálmirigy és a máj krónikus megbetegedései;
·  cukorbetegség;
·  elhízás és a lipid-anyagcsere zavarai;
·  a vesekövek és a köszvény megelőzése és kezelése. A Karlovy Vary-i só használata egyszerű.
Minden, alább felsorolt ajánlást és javallatot egyeztetni kell a kezelőorvossal.
Részletes adagolás a következő oldalon

Alkalmazási mód és adagolás:

A sót meleg vagy forró vízben oldjuk fel. Az íz miatt, a magas lúgosság csökkentése érdekében, valamint a kicsapódó és az oldat zavarosságát okozó nátrium-karbonát csapadék kiválásának elkerülésére ajánlatos meleg szódavíz (széndioxidos víz) használata. Az oldatot ajánlatos az e célra készült csőrös csészéből vagy 200-250 ml-es pohárból inni üvegcsövön át, apró kortyokban. Az adagot 3-5 perc alatt fogyasszuk el, az egyes poharak közötti szünet 6-10 perc legyen.
Ha az orvos mást nem javasol, egy adag 200-400 ml. Ha feloldunk 1 l vízben 6 g Karlovy Vary-i sót, akkor olyan oldatot kapunk, amelynek a koncentrációja megfelel a Karlovy Vary-i forrásból feltörő gyógyvíz sókoncentrációjának.

Figyelem: Nem fogyaszthatják gyermekek 12 éves korig. A 12 évesnél nagyobb korú gyermekeknek a normál adag felét adjuk! Ne lépjük túl a naponta elfogyasztani ajánlott mennyiséget! Nem helyettesíti a normál étkezést!

Vissza

 
 

A modern orvostudománynak az egyik alapvető problémája a sokféle gyógyszerkészítmény használata, amely gyakran erős mellékhatásokkal jár. Ezért mindig napirenden van a nem gyógyszeres gyógyítási módszerek kutatása, amelyek mentesek az ilyen mellékhatásoktól.

 

Copyright ©2009
Neuroszenzor Kft.
Minden jog fenntartva

Kezdőlap           Rólunk          A gyártóról           Forgalmazók           Szerviz           Kapcsolat