A DENS terápia egy gyógyszermentes,
nem behatoló, tehát sérülést nem okozó, gyógyító ráhatás az emberi szervezetre DENAS és DiaDENS készülékekkel

A DENS a bőrön keresztül történő elektroneurosti-muláció módszere, amelynek lényege a reflexzónákra és akupunktúrás pontokra való hatás olyan elektromos áramimpulzusokkal, amelyek alakja függ az elektródák alatti bőrfelület teljes elektromos ellenállásától .
A DENS gyógyhatásának alapját azok a reflex- mechanizmusok képezik, amelyek a reflexzónákban és akupunktúrás pontokban található receptorok ingerlésével indulnak be.

A DENS terápia egy gyógyszermentes, nem behatoló gyógyító ráhatás az emberi szervezetre DiaDENS készülékekkel.
A DiaDENS készülék család mindegyik tagja a biológiai visszacsatolás elvén működik.

 

KEZDŐLAP KAPCSOLAT A GYÁRTÓRÓL SZERVIZ FORGALMAZÓK ÁRAK

DiaDENS készülékek

Jelenleg a bőrön keresztüli dinamikus elektromos idegstimulációt a DENAS, a iaDENS-PCM, a Lados, a DiaDENS Cardio és a DiaDENS-Cosmo készülékekkel végezhetjük.
A készülékek elektromos impulzusokat keltenek, amelyeknek a jellemzői azonosak az emberi idegrendszer által keltettekéivel, az impulzusok időtartama pedig annyira rövid, hogy még a jelentős energiabehatás sem tudja károsítani a szervezet sejtjeit. A biológiai visszacsatolás lehetővé tette a szervezet elektromos impulzusokhoz való alkalmazkodása problémájának legkedvezőbb megoldását.
Az egyre bővülő készülékcsalád tagjai...

Diadens PCM DiaDENS PCM – Új kialakítású házba épített készülék mindazokkal a terápiás funkciókkal, amelyekkel a DiaDENS-PC készülék rendelkezik. Itt újdonság a menürendszer, amelynek révén akár a panasz megnevezése szerint, akár pedig a korábbiakhoz hasonlóan, a szükséges üzemmód és frekvencia kiválasztásával végezhetjük a kezelést. Tovább...

Diadens CardioDiaDENS-Cardio - A biológiailag aktív zónákra a bőrön keresztül ható elektromos stimulátor. Ha a Szívburok csatorna 6. pontjára speciális áramimpulzusok segítségével hatunk, ez a hipertóniás betegség kifejlődéséhez vezető patogén mechanizmusokat korrigálja, ez az alapja a DENS-terápia alkalmazásának hipertónia esetén. Tovább...